Szerelem teszt, tele van az internet velük, de vajon tényleg működnek és van valami hasznuk? Ez a blog bejegyzés bemutatja, hogy egy szerelem teszt hogyan képes tanácsot adni egy kapcsolatban. Vegyük példaként ezt a szerelem tesztet. Struktúrája egyszerű és érthető. Ugyanakkor a 7 kitöltendő kérdés, rendkívül fontos információt derít ki a kapcsolatról. Az első kérdés csak a 2 személy adatait kéri, sok online szerelem teszt csak ezeket az adatokat használja, hogy valamilyen következtetésekre jusson a két ember kapcsolatáról. Azonban a példaként felhozott honlap, ezután még 6 kulcsfontosságú kérdést tesz fel a tesztet kitöltő személynek. Ezek fontos dolgokat derítenek ki a személyiségekről, a vágyakról és a jövőről, itt a love teszt.

Felmerülhet ilyenkor a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges. A válasz egyszerű, a kérdések és eredmények összeállításához pszihológusokat és asztrológusokat bontak be. Aztán egy egyedi programot használva ezt programozók és dizájnerek megszerkesztették és megvalósították a honlapot. Az asztrológia és pszihológia ötvöződése, valóban érdekes és meglepő eredményeket ad a tesztet kitöltő személynek. A szerelem teszt nem ingyenes ugyan, de megéri azt a pár száz, mivel egy valóságos tanulmányt készít a leírt kapcsolatról, sőt értékes tanácsot is ad.

Van sok más tesztelő program az interneten, szinte mindet kipróbáltam és mindenképp az előbb leírtat ajánlom. Gyönyörű kilakítás, lényegretörő, rövid kérdések és úgy tűnik, hogy a válaszok valóban pontosak, nem valami random badarság mint a legtöbb hasonló programnál. Szóval ha érdekel szerelem teszt, itt találod szerelem teszt.

Szerző: Szerelem teszt  2012.03.02. 02:21 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemteszt.blog.hu/api/trackback/id/tr454281796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-La 2012.03.02. 21:24:43

Érdekes, kipróbálok már én is egy ilyen szerelem tesztet :)

ArNold 2012.03.15. 02:35:20

Szerelem teszt, sok gagyi van tényleg a neten, de kíváncsi lennék olyanra, ami működik.
süti beállítások módosítása